Itt annyira mindenki /atobbseg/ lealazza a filmet, hogy mar nem tudom, hogy tetszik e a film vagy sem. Elso ranezesre nem volt rossz, persze meg sem kozeliti meg a Jedi-t sem. A latvany persze elsorangu, bar a Dolby-S. EX uj hangzasat nem nagyon hallottam ki /Korda terem/. A szinkronnal semmi bajom nem volt, azt az amik is elismertek, hogy a magyar szinkron a legjobb a vilagon, szoval ez nem volt baj. Osszessegeben elment de persze nem a 27-35 eves korosztalynak keszult, gyanitom. Meg szerintem surgette Lucas baratunkat az ido, meg a szerzodesek, ugyhogy be kellett fejezni a sztoriirast is, meg a filmkeszitest is.
Azt hogy milyen minosegu a kopia ill. milyen a hang: mindenkinek felhivom a figyelmet a Camponaban megnyilo uj multiplexre, amelyben Europa egyik legnagyobb vasznat helyezik el, allitolag valami allat hangtechnikaval, es termeszetesen a Phantommal is nyitnak. Kivancsi vagyok...
Rovid kerdes:
Tudom, hogy mar a galaktikus multban volt rola szo, csak nem tudom a vegeredmenyt: miert nem tunik el Qui-Gon mikor leszurkaljak a lezerkarddal, ugy mint Obi-Van?