Bateman
1999.10.08
|
|
0 0
3498
|
Sziasztok!
Tegnap megnéztem a feliratosat végre, hát messze üti a szinkronosat, bár az is kivételesen jó volt.Ami új benyomás volt így harmadszorra, hogy a film iszonyú gyors, csak most tudtam az filmet egészében átlátni és sokkal jobban velem maradt egész nap.Viszont emiatt a gyorsaság miatt nagyon sok részlet eltűnik.Mostmár csak egyetlen dolog van, amivel talán soha nem fogok kibékülni, az az elterelő csata a réten.Az valami olyan szar plasztikus, hogy képtelen vagyok realisztikusan szemlélni.Azok a kék energia golyók, mi a szarnak olyanok amilyenek?Nagyon rossz! Viszont a lasersword párbajnál észrevettem-lehet már más is-, hogy Maul, mikor az energia ellátó központ felé csalja a két Jedi-t, ugrik egy szaltót,s amikor földet ér a "peron" szélén egy pillanatra megbotlik és úgy tűnik mintha beleesne a mélységbe.Tök jó hogy ezt benne hagyták, sokkal realisztikusabb lett az egész.A hidden dolgokról annyit, hogy ez a falcon-os dolog szerintem is erőltetett, főleg a légi kikötős("sehol a villák":-)) viszont a 2001 Űrodüsszeiás űrkomp rendesen ott figyel Watoo bontójában, és nem tudom láttátok -e, de ugyan ott a kamera sokáig időzik egy rakás egymás mellé ültetett Too-Onebee(medical)Droid-on, ami a TESB-ben Luke-ot kezelgette a Hoth-on.
Most egyenlőre ennyi jutott az eszembe. Még írok az új benyomásokról.
Bate |
|