Angi Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3492
Tegnap este láttam először a filmet. Mikor még csak hirdették az amerikai bemutató előtt, én is nagyon rá voltam izgulva, iszony sokat vártam tőle. Utána jött a bemutató és sokan nagyon leszólták. Megszereztem CD-n, de nem volt az igazi (kábé 20 percet néztem belőle), elhatároztam, hogy megvárom, míg moziban is lesz. A premier hetében akartam megnézni. Nem jött össze :-(
El is felejtkeztem róla egészen addig, amíg ds9 a Piazzán meg nem kérdezte, hogy jövök-e szerdán (lehet, hogy emlékezett ICQ-s sirámaimra, miszerint én még mindig nem...), én pedig lelkesen igent mondtam :-)
ds9, kedves
köszönöm, hogy gondoltál rám :-)
Nagyon-nagyon tetszett a film. Elvarázsolt. Újra az a gyermek voltam, aki annakidején megnézte a IV-VI. részt. Mese volt és én szeretem a meséket. Meseszereplőkkel, érdekes, meseszerű tájakon.
Ötletes volt és kellemes humorú. Mosolyogtam és nevettem. Jar Jar figurája borzasztó aranyosra volt kitalálva.
Talán leginkább a fogatverseny nyűgözött le. Teljesen olyan érzésem volt, mintha én is száguldanék az ördögi masinériákban.
A hanghatás félelmetes volt. Félelmetesen élő és reális.
Biztos vagyok benne, hogy újra meg kell néznem. Azt hiszem, tartogat még felfedeznivalókat számomra.

Angi