falco Man Creative Commons License 2021.02.08 -9 2 904

Januar 19-én jatszottunk a Novgoroddal, akkor lépett utoljára pályára. Ez előtt ugye a Lublin elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg, pontosabban az Olaj ellen, de itt már számoltunk a játékával. Ugye ezen időszakban arról volt szó, hogy ez egy apróbb sérülés és helyre fog jönni. Időben itt 13 napról beszélünk, tehát ezen időszakra abszolút jogos, hogy nem jott semmilyen közlemény szerintem. Aztan Novgorod óta telt el tegnapig közel 3 hét, ezen időszakban jöhetett volna egy kozlemeny, hogy mégis mi a helyzet pontosan onnantól kezdve, hogy kiderült ez egy súlyosabb serules, mint várta a csapat. Na de addig amíg erről nem volt 100 százalékos info, addig abszolút helyesen tettek, hogy nem kommunikáltak. 

Igen, meglehetett volna előzni ahogy írtam pár negativ véleményt, de én szerintem az eljárás maga rendben volt. Én sem mondtam magamnak ellent, mivel amikor ez a komment született meg valószínűleg a klub sem tudta a pontos diagnózist, ugyanis akkor azt már biztosan nyilvánosságra hozta volna. Ha a problémád pedig az, hoGy vártam, de előtte azt írtam, hogy teljesen jogosan nem ir semmit, a kettő nem zarja ki egymást. Ugyanis ha nem tudnak relevans állapotot közölni, akkor inkább ne irjanak semmit.   

Nalam ez a sztori vége.