Sziasztok!
Egy régi de már rég óta inaktív tag ismét jelentkezem egy utolsó tánccal. :-)
Úgy alakult hogy a csodafegyver hosszú éves kitartó szolgálat után eladó sorba kerül.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/renault/thalia/renault_thalia_1_5_dci_oasis_prestige_azure_prestige-16697345
Mivel élek a gyanúval hogy a futásteljesítmény alapján nem ez lesz az eladási ár, nem szeretnék egy vödör alkatrészt a csomagtartóba pakolni ajándékba ezért itt teszem közkincsé hátha valakit érdekel.
Terveztem még az autóval így van hozzá teljesen új:
- vezérlés készlet INA
- vízpumpa Kolbenschmidt
- hosszbordás szíj Dayco
- jobb oldali kormányösszekötő GSP
- olajszűrő, olaj, (ezeket tudom hasznosítani csak ha valakit szettbe érdekel úgy nekem is egyszerűbb) Total Quartz 9000 5W-40, Alco
Erről számlám van, amennyibe nekem került annyiért szívesen adom. All in: 40 000 HUF
használt:
- 4 db 14-es Borbet alufelni, nyári gumival, de az lefutott így értéket nem képvisel Irányár: 35 000 HUF
- 2 db hibátlan, festett (azóta nem szerelt) lemezfelni. Irányár: 5000 HUF
- 2 db első lengéscsillapító bontott, toronycsapággyal, de rugó csak az egyiken van. Vásárlás esetén ajándék
- ajtó kéder gumi, ha jól emlékszem jobb oldali, de ebben nem vagyok biztos. Vásárlás esetén ajándék
- 1 bontott kormányszervó szivattyú, ha jól emlékszem a szivattyú rész nem jó, de a villanymotor igen + valahol egy adag szénkefe hozzá a felújításhoz. Vásárlás esetén ajándék
Hirtelen ez ugrik be, de mindent amit még találok ajándékba odaadom ha valaki valami komolyabb tételtől megszabadít.
Nem biztos hogy folyamatosan nézem a fórumot így inkább E-mailben érdeklődjetek.
Köszönettel:
Gábor