alnibell Creative Commons License 2021.02.03 0 0 35

Azért az kitűnik az előzményből, hogy csak követted a fórum aktuális témáit.
Meg az is, hogy csak azokat jegyezted meg belőle, amelyek - szerinted - igazolják az álláspontodat. De térjünk rá az idézet első mondatára, erre:

"Megkértem az Elnökséget, kapcsolja ki a felhasználói profiloldaladat.
Indok:
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy témán kívüli (offtopic) hozzászólások."

Ebből semmi nem igaz. Nem kért meg senki senkit. A mai napig be tudok jelentkezni. Nyögvenyelősen, a szerkesztés feltöltés kivételével, majd minden elérhető a számomra. Ezt viszont Old Eye intézte így. (Volt itt, aki ezt is kétségbe vonta, de miután megkapta a bizonyítékot, elsumákolta a kérdést.)
Ez csupán egy lódítás, alátámasztandó az egyszemélyi elhatározást.
Az indoklás ugyanúgy hamis, mint a közlés. Leírtam miért, de a topic címéhez igazodóan senkit nem érdekelt.

Az igaz, hogy nem támogattam a váltást soha, s ma se látom igazoltnak a megtörténte értelmét, jogosságát. Semmi nem kényszerített arra, hogy ebbéli álláspontomon változtassak. A vita során, a valahogy majdcsak lesz mentalitás elutasítása mellett kérdeztem. Konkrét dolgokra vonatkozóan. 
És ez volt, ami néhányaknál kiverte a biztosítékot. S hogy kik ők? Már rég nem a TuHu szekerét tolják.

De megint kikerülted a választ. Nem vagy hajlandó egy egyszerű, igaz lényegbevágó kérdésre választ adni. Jössz minden mással, mint rendesen.
Föltettem egy oldalra a hozzászólásaim gyűjteményét. Azt írod, átnéztél belőle vagy ezret. És hány olyant találtál, amely bármely okból kifogás tárgyát képezhette? Csak úgy állítani valamit, megint csak nem korrekt.
És még valami. A felsorolt kilenc név hány TuHu kereteiben működőt takar? Ugye azok a fontosabbak, akik eleve ellenérdekeltek?

Előzmény: efemm (34)