alnibell
2021.02.03
|
|
0 0
31
|
Megkímélhetted volna magadat a továbbiaktól, ha nem tetted volna föl a teljesen fölösleges, értelmetlen kérdésedet. De fontosnak érezted, hogy Te is üss egyet, a magad esetlen módján. De, hogy lásd a nézeteltérés, hogy mást ne írjak, ellenségeskedés, nem mai eredetű. Még '13. májusában felvetettem egy témát, amit 2 hónapos véleményre várakozás után elkezdtem bemutató jelleggel kidolgozni. (Győr, Csepel) És végre sikerült rávennem egy akkor még tuhus közreműködőt, hogy nézzen legalább rá az eredményre. Ez jelent meg a TuHu fórumán: "Ránéztem, és egész jó! Határozottan jónak tűnik a térképi megjelenés! MINDENKINEK JAVASLOM: NÉZZE MEG! ..." Aztán elsikkadt a téma, ugyanúgy, mint azóta szinte mindegyik. (Azóta is látható a kimeneteken, még az OSM-én is.) Nem is lehet egy dolognak más kimenetele, akkor, amikor a részeredmények után jön a letaglózó nyilatkozat dömping.
És, hogy nem mindenki ugyanúgy látta - akkor sem a világot - mint az alább megnevezett kilencek, álljon itt egy másik idézet, még ugyanabból az időszakból: "Nyugi alnibell, nekem tetszik, amit csinálsz, és amilyen kitartással teszed azt a rengeteg, téged érő támadás ellenére is. Emlékeim szerint sose volt még kimoderálva egyetlen hozzászólásod sem személyeskedés, sértő hangnem miatt, ellenben érvekkel támasztod alá az álláspontodat. Ne add fel, ha még bírod! ;)" Olvasd csak! És mégis, én vagyok az egyetlen, akitől négyszer vonták meg a fórumhasználat jogát, s akit elzártak a munkavégzés lehetőségétől.
|
Előzmény: efemm (27)
|
|