Én sem érzem úgy, hogy kétségbe kéne esni...
Baracot sokan rendszeresen megtalálják még mindig. Én nagyon jó igazolásnak tartom! Védekezésben tökéletesen passzol Gasper rendszerébe, képzett, erős fizikumú és ennek ellenére elég gyors lábon. Támadásban még látszik, hogy formán kívül van, viszont én látom a fejlődést meccsről meccsre. Szerintem ő rendben lesz.
Lake-nek tudjuk a korlátait, de sose legyen rosszabb második számú centerünk... Nem ugrotta meg erre a szezonra, amit vártam tőle, de azért egyáltalán nem érzem, hogy kilógna a csapatból, amikor pályán van.
Anderson: továbbra sem tudunk semmit... Tisztán látszik, hogy ez koncepció: direkt nem közöl a csapat semmit róla és a sérüléséről. Ez szerintem óriási kommunikációs baki, ha lenne információ róla, akkor nem hőbörögnénk itt, hanem tudomásul vennénk a helyzetet. Ez így zsákutca. Szerencsétlen ha egyszer visszatér, nem fog tudni olyan jól játszani, hogy ne legye a szurkolók egy részének tüske a szemében...
Amikor szépen megy előre a csapat kommunikációja, egyre több és egyre jobb tartalom jelenik meg a csapat közösségi oldalain, elindult a youtube csatorna, ahova jó saját anyagok kerülnek fel (iratkozzatok fel!), akkor nem értem, hogy kinek és miért jó, hogy Andersonróp nem akarunk kiadni egy hivatalos közleményt...