Amit te gyöngynek írsz, az sajnos csak vacak műanyag. Mindíg vannak és sajnos lesznek nicknéven irogató hazug próféták.
Pár éve egy agro... névkezdetű fórumon kérdőre vontam egy "kollégát" hogy miért ír olyan marhaságot termesztési és
kezelési javaslatnak és segítségnek álcázva, aminek ő is tudta meg én is, hogy csak károkozó hatása van.
Mivel ismert, személyesen, azt válaszolta, hogy ő bizony versenytársnak, konkurrenciának tekinti
az ártatlan segítség kérőket és kezdőket, ezért ír direkt marhaságot, hamis "gyöngyöt", károkozást szórva. Számomra fölfoghatatlan.
Ez ellen meg azok ellen, akik hitből irogatnak, meg mindentől fontosabb hogy utolsó szó jogán igazuk legyen, itt nincs védelem.
Írod "hatásmechanizmusként azt valószínűsítik".... Ahogy öregszik az ember, meg csak az számít, ami a gyakorlatban működik...
Legalább tizen éve olvasom itt és másutt is pl Mozót, soha, de soha nem írt például senkinek az én meglátásom
mellett szándékos átverést. Ellenben néha tátom a számat, hogy olyan gyakorlati tapasztalatokat megosztott
ingyen és bérmentve, melynek kitapasztalása nekem is évek, évtizedek dolga volt.
Ha van gyümölcsfád, lesznek vagy vannak növényeid, ne elméletileg bántsd meg az embereket hanem komoly gombás
fertőzés esetén permetezzed a növényeid tejjel. Gyakorlatban. Meg fogod látni az eredményt.