CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.30 0 4 704

Amit tudok az az, hogy Andersonra egy eheti pesti tüzetes vizsgálat után minimum 4hét kihagyás fog még várni! Kiszámolva jó esetben a válogatott szünet után fog tudni visszatérni nyilvánvalóan meccshiánnyal, ami jó esetben 2-3, rosszabb esetben 5-6meccset is igénybevehet, látva hogy idén még amikor játszott sem sikerült formába lendülnie...(persze nagyon ne legyen igazam ebben az egészben!!!) De amennyiben a toppon térne vissza is, nekem szűk a rotáció nagyon durván, főleg látva a második félidőket(fiatalok látványos jegelése), a play offban meg ugye nem él már a fiatalszabály szóval szűkös nagyon na.. ja és ne adj Isten egy olyan ritmusban, ami márciusban vár ránk, vagy a play offban egy 4-5napos kihagyás is sorsdöntő lehet!!! Összegezve, saját vélemenyem alapján még mindig kifizetődőbb most befektetni egy 1-2es játékosra, mint egy ilyen balszerencse miatt, ami az eddigieket látva nagyon is bennevan, és ezzel elbukni az aranyat, ezzel együtt a BL főtáblát!!! Ha pedig nem lesz BL az elindíthat egy olyan lavinát is, hogy így már nem tudnak kiemeltként támogatni a vároházáról sem pl...szóval a szünetben nagyon át kellene ezt az egészet rágni az illetékeseknek! Én mindenkit megértek, aki pozitív és nagyon bizakodó Andersonnal, de a múltbéli statjain kívül nem tudom mi más ok lenne rá, az itteni eddigi produkciója(már amikor volt) nem mutatja a korábbi évekbeli számait!!!

A mai győzelemért hatalmas gratuláció, remélem Szili csak bevert tegnap este és ma offon volt ezért nem volt annyira képben, de jövő héten ő is nagyon kelleni fog, mert mind a két idegenbeli meccs piszok nehéz lesz így, és nem szabad hibázni az remélem mindenki számára egyértelmű!

Hajrá Falco!💛🖤💪🏽