"Rengeteg felérés mutatta azt, hogy habár a betanulási idő 2-3x a produktivitásuk 5-6x a csingilingi grafikus csodákhoz képest...."
Egyetertek. Mar csak azt nem ertem, hogy miert von mindenki ilyen eles hatarvonalat a konzol es a grafikus alkalmazasok kozott. Szerintem remekul lehet felvaltva hasznalni. Szerintem pl. lehet egy filekezelo alkalmazas akarmilyen "hetzenes-kiveheto-ajtos" grafikus csoda, akkor sem versenyezhet hatekonysagban a DN-el, vagy a VC-vel. Ellenben nem szivesen rajzolgatnek egy konzolos rajzprogrammal, mert teny hogy ebben viszont a grafikus alkalmazasok hatekonyabbak. Raadasul tobb rendszerben (pl. OS/2 :) a grafikus es konzolos alkalmazasok meg kozos vagolapot is hasznalhatnak. Tenyleg Linux guruk, most kotozkodes nelkul, ilyent tud a Linux? Kivancsi lennek.
Pl. szerintem allati kenyelmes Necckeppel bongeszni, mikozben a wget-tel intezem a letoltest.
Szoval nem kell feltetlenul szembeallitani a ketfele alkalmazast, mert mivel mindkettonek mas az erossege, remekul kiegeszithetik egymast adott esetben.
Ettol fuggetlenul halal a windowsra!!! =)