Mozo66
2021.01.28
|
|
0 0
18249
|
Nem , csak tudom , hogy a növényeket növényvédő szerekkel védjük az élelmiszereket meg megesszük a két csoportnak nincs átfedése , nincs metszete .
Belinkelheték számtalan olyan oldalt ahol a koronavírust gyógyítják szentképpel pálinkával meg ezer más dologgal ... persze mindenkinek szíve joga hogy miben hisz . Azért hívom fel ezekre a marhaságokra a figyelmet hogy ha valaki nem tapasztalt kertész esetleg itt próbál információhoz jutni kezdőként akkor ne csak a marhaságot kapja hanem kapjon ellenvéleményt is hogy el tudjon gondolkodni rajta .
Figyelmedbe ajánlom a pár hete lezajlott diskurzust amikor valaki tanácsot kért hogy milyen vegyszert kell kilocsolni a talajra hogy kiirtsa a bozótosát a kertben . Először finoman próbáltam lebeszélni erről a módszerről majd mikor elkezdett beindulni a " vegyszer " ajánlat akkor elmagyaráztam neki hogy épp egy súlyos környezetszennyezésre készül és erre kér tanácsot . Persze nem az én területemet készült elszennyezni gázolajjal ... ez volt az eredeti elképzelése ... de érzek annyi felelősséget ebben a fórumban ha valaki kárt akar okozni akár magának akár a természetnek azt megpróbálom lebeszélni róla .... természetesen ha csak simán marhaságot akar valaki csinálni arra is figyelmeztetem másokkal együtt ... aztán persze eldöntheti kinek hisz . |
Előzmény: csakegyd7 (18247)
|
|