IsKol Creative Commons License 2021.01.28 0 0 1467

Maximális Tiszteletem az Úrnak!

Én csak fa-"hegesztésre" vagyok hívatott ;-) (ez a "hülyéknek" egy alcsoportja, úgyis hívják még Őket, hogy hobbista illetve a legjobbak kiérdemlik a Mekkelek megtisztelő titulusát és zöld-sárga a színük)

A pince előtérben van egy ablak és az ott lévő Kékfrankos hőmérséklete lehet 10°C alatt van, majd holnap megmérem.

Van még egy rövid - kb. 3 m nevezzük elő-pincének - lezárt rész az igazi pincéhez vezető úton ahol a fogyasztásra kész nedűk vannak általában - most az a kevés Zweigelt amit még a kinti levegővel lehűtenék de a pincébe - ahol 12°C körül van a temperatúra - már nem szívesen engednék le hideg levegőt a pára kicsapódása miatt.

Itt tartottam végig az Alettát...

Ha az idő és a föld állapota engedi elkezdjük kiszedni a nem használt oszlopokat a sorokból és "elültetjük" Őket a kerítés vonalába. Jó, hogy mondod, megkérdezem a vadhálóst... akár úgy is, hogy kifizetni majd a szállítást meg Áprilisban megejteni.

Apropó - Kepes András  műsora - tehetem én a kerítés a jogi határra, persze csak az én "oldalamra" vagy kellene hagyni valami mezsgyét vagy kérdezzem meg a jegyzőt úgyis ő az illetékes a külterületi ügyekben?

A villanypásztorra is van beszállító - mint kiderült az utcánk végén vannak sőt ismerős is tevékenykedik ott - illetve a akác karóra is találtam gyártót csak még a "fél-léc" mérete nem eléggé meggyőző (2,5x2,5 cm)

Szerintem a Március-Április lesz a húzós...

Addig meg metszegetünk, javítgatunk meg a pincében is tevékenykedünk...

Előzmény: szervezkedő (1466)