Gondoltam, hogy elsősorban a Cure-ról fogunk beszélgetni. Nagyon örülök neki, mert én imádom a Cure-t!
Evilman! Milyen együttesekre gondoltál, amikor írod, hogy "összelopottak, szarok.."? A Dark műfajon belül, vagy úgy általában a popzenekarokra értetted? Én a Wish-t az egyik legjobb Cure albumnak tartom. Open a kedvencem róla, de az Apart és a Trust is fantasztikus. A legjobb Cure album szerintem a Disintegration. Ezt nem fogják soha felülmúlni. A Wrong Number-t először nagyon nehezen tudtam elfogadni tőlük. Mikor meghalottam, rögtön az jutott eszenbe, hogy "mi ez, a Cure nem erről szól?" De később sikerült megkedvelnem.
A gruftie-k nem tűntek el! Szoktál járni Csepelre a Dark&Gothic klubba? Ott sokan vagyunk még. Az igaz, hogy már nem gyülekezünk úgy, mint régen, de még létezünk!
Az új Cure lemez februárban fog megjelenni, és a címe Bloodflowers lesz. Ennél többet nem tudok...
MarK! Abban igazad van, hogy Dave Gahan mindig képes volt a megújulásra. Legszembetűnőbben 1993-ban, amikor megnövesztette a haját. De kérdezlek Téged, szerinted a zene és a külső megváltoztatása jót tett a DM-nek? Ahogy vissza tudok emlékezni a legtöbb Mode-os ekkor fordult el tőlük, mert nem tudták elfogadni a rocker kinézetét. Nekem az a véleményem, hogy a Mode még ma is pont olyan népszerű lenne, mint volt a 80-as évek közepén, ha nem történt volna meg a stílusváltás.
Break2! Sajnos az általad említett koncertek egyikén sem voltam. Én úgy tudom, hogy a Siouxsie megváltoztatta a nevét, és The Creatures néven fut. Rosszul tudom? Hol lesz a Diamanda Galas koncert? Hát igen, az F.O. System egy külön felszólalás tárgya, róluk most nem írok, majd legközelebb.
Köszönöm a hozzászólásokat!