Szerintem pedig eddig az egész szezon a BL-nek van alárendelve. A játékosok mellett Okornék is nagy ívben szarnak bele a egészbe. A legnagyobb probléma számomra, hogy ezzel a mentalitással nem csak az idei szezonban, de akár a következőt is rácseszhetünk. Akárki akármit mond magyar viszonylatban az u23as magunk erős.
Elég megnézni Doktort, hogyan jatszott a szezon elején, azóta pedig teljesen le lett építve. Dancsecsről mindenki tudja, hogy milyen keze van és mégsincs rá kijátszva egyetlen figura sem. Kovács szintúgy, amikor megkapja a lehetőséget a dobásokra rendre él is velük. Úgy érzem Gasper már-már dacból is nem vonja be őket a támadásokba. A probléma ezzel, hogy a Falco mint csapat itt lesz a mostani eredményes évek után is, de ha így folytatjuk senki sem fog itt maradni vagy ide jönni. Kétségünk pedig ne legyen, nem fogunk tudni mindig bevásárolni játékosokból.
Aztán persze lehet, hogy megéri 3 győzelemért beáldozni a fiatalok beépítésének lehetőséget, a bajnoki meccseket és úgylátszik már a szurkolók szimpátiájat is.
Lehet csak én vagyok így vele, de nem szimpatikus a csapatunk. Nem tudok olyan lelkesedéssel leülni megnézni a meccseinket, mint régen. Úgy érzem, hogy a játékosok mellett a vezetőség is asszisztál ehhez. Sajnos.