R-Cs-Cs
2021.01.20
|
|
0 0
103373
|
Üdv!
Sínrendszerekkel kapcsolatban kérdeznék. Geolineról váltanék, viszont nem asztalra lesz hanem esetenként összerakva a lakásban, tehát a szétszedés-összerakás szempont, illetve emiatt ágyazatosban gondolkozom.
- Ami jelenleg a legszimpatikusabb a TRIX C sínrendszer. Tetszik a gyors összerakás, szétszedés, a papucs nélküli megoldás. Viszont kevés referenciát látok idehaza. Valakinek van ezzel tapasztalata?
Ha jól láttam műanyag ágyazat, a törékenységtől tartok. Illetve, ha jól láttam a közös cégből is adódóan ugyanaz mint a Marklin C a középső "pöttyök nélkül", u.a. a geometria, stb. és azért a Marklin elég jól áll hozzá kiegészítők terén is.
- Roco Geoline nem jön szóba, erről váltanék, eléggé törtek főleg az ívek. Valamint már nem gyártja a Roco ha jól tudom. Roco Line a gumiágyazattal szintén a listán van, de az elég régi konstrukció ha jól tudom, illetve a gumi részek vágása se szimpatikus annyira. Cserébe viszont több tapasztalatot láttam és használtan is könnyű beszerezni. Emellett érvek?
- Piko A ágyazattal: ez nem rég óta létezik elvileg. Viszont a szintén gumi, vágni is kell itt is? Illetve maga a sín sem tűnik annyira élethűnek. Cserébe viszont egészen jó áron van a többihez képest. Erről kevesebbet tudok. Itt tapasztalatok esetleg?
- Tillig ELITE: szintén kevés referenciát láttam, illetve a sín+ágyazat külön kapható a Mediker honlap szerint, úgy meg elég húzós. Van aki ezt használja?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
|
|