Előrebocsájtva, hogy a DIS harmadik szezon messze jobb az első kettőnél, és a három részes finálé tkp. tetszett is azért van egy pár megjegyzésem (többet említetettetek már):
-Mihály, mint kapitány: igazából ki más lehetne? Saru szerintem többször bizonyította az alkalmatlanságát.
-A híd legénységéből végre láttunk valamit bio-díszleten kívül is. De Bryce/Rhys nekem se megy, hogy melyik kicsoda.
-A kívül nagyobb, mint belül hajó az egyik legnagyobb ostobaság eddig. Veri még az Abramsverse mozik "lepárlóüzem" gépészetét is.
-Az Adira-Grey párosnak semmi szerepe nincs. Ugyanúgy a Culber-Stamets smárolások. Ha bele akarták vinni az lmbtq világot a trekbe, akkor szerintem a történet szempontjából relevánsan kellett volna. Így csak vörös farok.
-A Burn megoldása nekem tetszett. Miért kéne valami nagy dolognak állnia mögötte? Egy megijedt gyerek által okozott katasztrófa semmivel sem rosszabb, mintha valami őrült tudós félresikerült kisérlete lett volna, vagy egy ellenséges faj szándékos támadása.
-A zöld csaj mire számított? Szerintem nem gondolta végig rendesen. A végén meg elég simán hagyta kinyírni magát. Összességében gyenge ellenfél volt..
Kiváncsi vagyok a következő évadra. Akár még jó is lehet.