HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2745

Az a baj, itt megint lábon lőttük magunkat. A vb előtt volt egy sor bejelentés meg egy nagy adag hallgatás. Hárítás. Hogy majd a többi ügyben utána... blabla. Most meg lehet nézni, mennyire kínos helyzet állt elő. A korrekt az lett volna, ha ezek után nem a titkolózás meg a halogatás megy, hanem szépen kiállnak az emberek elé és elmondják, hogy hát igen, a többiekkel nem sikerült megegyezni, sok sikert köszönünk mindent, sziasztok.

Az elintézési módnál erre is gondoltam ám, nem csak a másik félre.

Nem hiszem, hogy van egyszemélyi felelőse Kente történetének, de azt azért furcsállom, hogy más már távozott játékossal kapcsolatban néhányan jóval keményebb hangnemben írogatnak és az nem gond. Ott pedig aztán nem látott napvilágot a teljes igazság...

Nyugodtan mínuszolhatja bárki a véleményem, én csalódtam. Mivel ennek a játékosnak valószínűleg már semmi köze a klubhoz és több ezer ember tudta/tudja, hogy kinek a kötelékében mikortól meddig fog játszani, nekem hiányzott egy pár soros szösszenet részéről. Más lenne a szájíz.

(Ha pedig felsőbb utasításra nem adhatta ki, akkor egyszerűen tényleg nem tudom már szavakkal minősíteni, ami nálunk megy.)

Előzmény: Gaga84! (2742)