dave_dömper Creative Commons License 2021.01.16 0 0 6059

Valóban, az utolsó mondatommal erre szerettem volna utalni. Ő is igen komoly önbizalommal áll oda a

dohyo-ra. Nem igazán értettem, hogy hogy volt képes kikapni az eddigi egy alkalommal, de hát éppen

Daieisho "tréfálta meg", aki olyan önbizalommal lép napról - napra a tatami - ra (bocs), hogy az párját

ritkítja. A múlt évi Nagoya és Kyushu alkalmából is látszott már ez, vagy legalábbis ennek az elő-szele

(az Aki valahogy nem tudni mi okból nem jött össze neki) és most ez látszik kiteljesedni. Azért is írtam

még a tornát megelőző valamelyik hsz.-omban valami arra utalót, hogy nagyon komoly a motiváció-ja,

az elszántság benne, tényleg - legalábbis eddig. Szerintem tudatosult benne a lehetőség, hogy lassan

elkövetkezik a két mongol hadúr szavatosságának a lejárata, illetve a három, még frissnek tekinthető

Ozeki sorsa is bizonytalannak látszik (legalábbis kettőé). Az utánuk következők (Terunofuji, Takanosho,

Takayasu és Mitakeumi) formája és mutatott teljesítménye sem veri az eget, így reális rés van, nyíhat

a számára a felső Sanyaku - ba való bejutásra. Éppen - csak 27 múlt, tehát még egyáltalán nem késő

megcéloznia egy reális karriert. Az előbb említett Rikishik hozzá nagyon közelálló korúak (29, 26, 30

és 28 - évesek), így éppen most, itt az idő és az alkalom is arra, hogy esélye legyen a le-kórözésükre,

valamint még ennél is továbblépve a felső Sanyaku-ba történő bejutásra.

Előzmény: asolyom (6058)