Kérdés hogyan tovább?
Viszik a Dilitiumot bolygóról bolygóra elsimítják a konfliktusokat és terjesztik a reményt?
Én bízom egy ilyen folytatásban, volt is rá utalás, nem kellene minden évadban a Föderáció és/vagy az egész galaxis pusztulásától tartani, kissé unalmas lenne, ha megint ez lenne a sztori.
Itt egyedül az a jelenet volt eredetinek mondható mikor Burnhamet beszívta az a fal. Tanuló anyagnak hívják vagy mi?
Nekem pont az a rész nem tetszett, egyáltalán miért szívta be, aztán hogy jött ki belőle? Ott azt hittem hogy valami terminátor v. kiborg lesz belőle.
A turboliften kommandózós szekvencia marha látványos akart lenni, de inkább blőd lett. A Discovery belsejében Hermione Granger retiküljét megszégyenítő tértágító bűbáj működik. :-)
Már létezik a"belül nagyobb, mint kívül" technológia (egy Ent részben volt), szóval azzal meg lehetne magyarázni, ha nagyon akarnánk. Mclane izé Burnham nem mentheti meg a hajót egy sima folyosói harcban, ezt tudhatnád. :)
Ebből a részből csak Gray karaktere lógott ki, neki ott alig volt szerepe
Neki annyi a szerepe, hogy transz, és kész. Kiírni nem fogják, mert akkor jön a sírás, hogy szegény transz, szegény non-binary(ennek mi a magyar megfelelője? nemtelen?), hogy merik bántani őket.
Kíváncsi vagyok a Stamets-Burnham szállal mi lesz? Eléggé fagyos lesz a kapcsolatuk.
Sahilért nagy pirospont, már azt hittem ott felejtették az isten háta mögött, de mégsem.