hali79 Creative Commons License 2021.01.13 -1 6 276

Más pénzével könnyebb gazdálkodni az nagyon igaz,de  én továbbra is azt mondom,hogy egy ekkora költségvetés(ez vita tárgya tippem szerint 350-400 millió lehet,de sokkal nagyobb számokat is írna más csapatok szimpatizánsai,amit mondjuk én nagyon kétlek-de nem kevés az biztos)  mellett felépített csapatnál (most már négy válogatottal-ami nem biztos,hogy sokáig így lesz)..ha közbe jön tényleg az igazolás lezárta után ne adja Isten egy komolyabb(több hetes-szezont befejező sérülés)...nagyon nagy vérveszteség lehet..

Eddig szerintem 2-3 meccs volt ahol mindegyik légiósunk tudott játszani és nem volt valami sérülés,covid,stb..

..és akkor nagyon hülyén nézne ki szerintem,hogy beleöltünk(önk. nagy részt) ennyi pénzt..se valami cím nem lesz-se nemzetközi kupa(válogatottaink egy része szerintem távozna..)..ami lehet hogy egy közepes légiós idehozatalával(mivel most cserélni se kel la plusz hely miatt),ezt mondjuk elkerülhetnénk.(Tudom-tudom,ha hozunk egy közepes légióst akkor se garancia a bajnoki cím-de mégiscsak nagyobb az esélyünk)

Remélem mindenki emlékszik még Bencze  Tomi alapszakasz győztes csapatára,ahol a végén nagyon hiányzott a + légiósunk,amit  állítólag ajánlottak is neki(tartalékba),de ő nem bontotta meg a csapategységet..

Azt mondom,arany helyett ezüst lett..

és a légiósról..persze jó lenne egy Dorsey-Walker nem kétséges ,de én egy jól védekező kevés labdát jól százalékkal értékesítő 2-3as poziban használható akár idősebb,akinek nem kell annyira az egyéni stat vagy nagyon fiatalt,aki még nem igazi vezér,de nagyon hasznos..

Nem tudom a béreket,de ,6000dollár/hó áron csak találnánk ilyet...az összesen 5 hónapra(bár négy is elég lehet)..30 ezer dollár 9 millió forint..

(szerintem 1-esben megvagyunk..Anderson(ha komolyabb a sérülése akkor helyettese,Beni és ha kell Zozó-Benke is be tudja vállalni pár percre..+Doktor,de őt ne erőltessük:)

felépített csapat 400 millió sérülés esetén semmilyen cím vs mondjuk + 9-10millió és egy sérülés esetén nagyobb remény a bajnoki címre.

Tudom sokak ezzel nem értenek egyet,de én nem kockáztatnék!!

Hajrá Falco!