Laa-Yossh kerdesere : "...van e masmilyen szinu lezerkard..."
Ki Adi Mundinak pl. lila
Egy lehetseges teoria:
1.QuiGon kardja zold.
2.Anakin szerette QuiGon-t
3.Qui Gon utan egyik Jedinek sincs zold kardja
4.A Jediben Vader megnezi Luke kardjat, es egy kicsit elmelazik (talan a multon...), es utana mondja Luke, hogy erzi benne a vivodast....
5.Talan azert, mert eszebejutott Qui Gon, es a mult...
A Grim Fandango-s alak, egy Bith, kozismertebben egy zenesz a New Hope Cantina jelenetebol... egy par Behind the scenes kepen tok jol latszik, hogy koze sincs hirhedt jatekfigurahoz.
De allitolag Boba Fett is ott van a Podrace tomegjeleneteiben...
Aztan RIP-nek:
Vegulis szolasszabadsag van, de nem mindenben van igazad, azaz inkabb semmiben sem. Rugaszkodj el egy kicsit, es meg tetszeni is fog a film...
Jar-Jar mozgasa tokeletes, mivel Ahmed Best mozgasat vettek at, egy az egyben (gyengebbek kedve(j)ert o jatsza Jar-Jar-t), o pedig mozgasstudioban tanulta a tudomanyt...
ds9-nek : En is jelmzes vagyok az egyik StarWars klubban, de csak arra a par orara lepek ki a normalis eletembol, amikor feloltozom, es okorkodunk. Amugy tenyleg vannak orultek ott is, akik mindent ugy csinalnak mint ha ok lennenek az igaziak...
Most azert nem vagyok klubtag egyik klubnal sem ,mivel ok folyamatosan anyazzak egymast, es nem azzal foglalkoznak, amivel kellene... a StarWars-al. En szinte mindent tudok a StarWars-rol, ki mikor mit csinalt, tudom a filmek szoveget kivulrol (magyarul es angolul is), de nem koltom minden penzemet SW-s babakra, es nem esem ketsegbe, hogy a masiknak van egy 1980-as birodalmi lepegetopilota figuraja fegyverrel, nekem meg nincs. Pedig tobben vannak ilyenek.
En altalaban elmegyek egy klubnapra, megnyerem a quiz jatekot, es kesz. Altalaban ugy indult regebben egy jatek, hogy engem kitiltottak a jatekbol, hogy mas is nyerhessen.
Na de ez nem ide tartozik...
A Jediben az ewok nyilak nem a pancelokon utnek at, hanem ott ahol ket pancelresz talalkozik, azaz a hotarto ruhan, ami ugye nem plastiod-bol keszult...
Es hiaba a legjobb rohamosztagok, ha egyszer jol meglepik oket... a meglepetes nagy szovetseges...
Szeplotlen fogantatas: Mi van akkor, ha Shmi Skywalker csak nem akarta elmondani, hogy ki az apja Anakin-nak ???
Valoszinu, hogy a kov. reszben az anyja halalakor megmondja Anakinnak, aki ettol megjobban atter az Ero sotet oldalara ???
Amugy mostanaban felutotte a fejet egy olyan elmelet, miszerint Darwinnak nem volt igaza, mert jo par lancszemet nem talalnak az elmeletehez ?
Midi-Chlorianok: itt is egy olyan dolog szerepel, amit mindenki tanult alt. isk.7-8 osztalyaban. Az emberben rengeteg bakterium el, akik nelkul az ember nem mukodne, es az ember nelkul ok sem elnenek. Ok meg jok is lennek midi-chlorianoknak... :)
Hat most ennyi.
Udv
DarkLord