kyozai Creative Commons License 2021.01.12 0 0 63966

Sziasztok!

Egyszer már írtam. Nagyon röviden leírom, hogy azóta, vagyis az egészet röviden mégegyszer.

Tavaly augusztusban vásároltam egy terméket. Osztrák eladó. Sajnos figyelmetlen voltam és a számlámról iban számra utaltam. A termék fel lett adva. Kaptam követési számot is ami müködött. Két hét után folyamatosan azt mutatta, hogy Ausztriában van még a csomag és nem tudni mikor érkezik meg. Beszéltem az eladóval és nyugtatott, hogy utána jár. Egy hónap után meguntam és az eladót kértem utalja vissza a vételárat.

Nem utalta. Ez után az ebay nél tettem panaszt, na akkor derült ki, hogy nem vagyok jogosult a pénz visszatérítés re mert nem követtem az ebay szabályzatot. Rengeteget írtam az eladónak aki az osztrák postát hibáztatta. Én is felvettem a kapcsolatot az osztrák postával és két alkalommal is türelemre intettek, a nyomozás folyamatban van, de arról csak a feladót informálhatják. Decemberre véget ért a nyomozás a csomag eltünt. Ezt írta az eladó, de mikor kértem, hogy küldje el mit írt neki a posta arra nem volt hajlandó. Utolsó levelében azt írta, hogy próbál pénzt visszakérni a postától. Nagyon mérges voltam már és még két alkalommal írtam neki, hogy küldje vissza a pénzt. Semmi nem történt ezért a létező összes adattal, információval a rendőrségre mentem. Feljelentést tettem és vártam.

Ma megjött a válasz. Leesett az állam, hogy lehetséges ez?

Valaki meg tudja mondani mit tudok még tenni?

Köszi a segítséget

Üdv