ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3175
Kedves RIP,

mint azt már lejjebb is jeleztem, nagyon sok mindenben egyetértek veled.
Első két hozzászólásodat leszámítva az utóbbi kettő hosszabb lélegzetű kifejezetten korrektül van megírva és nagyon sok igazságot tartalmaz.

Én úgy hiszem, hogy annyira fel voltál háborodva akkor amikor a filmet láttad, hogy az jött ki belőled. Szerintem azonban nézd meg majd mégegyszer. Semmi értelme a Matrix/SW összehasonlításnak a Matrix úgy jó ahogy van ( zseniális ) míg a SW csak egy mese és nem mindenki öregedett a mesével együtt( valaki lemaradt mint én ) és ezeknek általában jobban tetszik.
Mindenféleképpen ez egy SW film, ezt ne felejtsd el, szerintem jobb mint a ROTJ, de nem feltétlenül jobb mint a TESB, a ANH, talán nem is.

Vannak hiányosságok természetesen, szerintem is lehetett volna jobb, de ilyen lett, nekem így is tetszik, nem is kicsit, lehet, hogy azért mert VAN, de tetszik, akartam, hogy tetszen és lőn.

Szerintem mindenképpen meg kell várni, hogy milyen lesz a II-III. rész, mert ebből nem lehet sok mindent levonni, mert nem folytatás, így sok mindent nem lehet rajta számon kérni, amit a ANH-TESB-ROTJ filmeken lehetett, tekintve, hogy egymás folytatásai voltak.

Én jobban örültem volna ha nem Lucas rendezi a többi filmet, mert nem egy nagy spieler, a TESB-et Irvin Kershner rendezte, nem nagyon hagyta, hogy belepofázzanak, míg a harmadik rész rendezőjét ( nem jut eszembe a neve, már meg is halt szegény ) Lucas úgy tekerte az újja köré ahogy kellett, meg is látszik ( tarzan bébik versus Empire ).

RIP, nézd meg majd mégegyszer, és várjuk meg a következőt, aztán majd meglátjuk..........

Előzmény: RIPityom (3174)