MickeyKnox
1999.09.26
|
|
0 0
3172
|
Haliho!
Végigolvasva az alábbi hozzászólásokat, a következôk jutottak eszembe:
1, Rip: Nem gondoltal arra, hogy esetleg nem csak Lucas ennek a nagy felhajtásnak az irányítója? Kizárt dolognak tartom! Minden sikeres ember mellett ott állnak azok, akik részesedni akarnak a sikerbôl, lehetôleg semmi meloval... Nem hiszem, hogy Lucsa egyedül agyalná ki ezt a rengeteg szabályt, az árucikkek, játekok, stb. terjesztését. Egyszerűen itt Amerikában ez bevett szokás.Pl: ha bemegyek a Toys-R-Us játékáruházba:
wrestling - Star Wars - Star Trek - South Park - Gadget - Austin Powers - stb. Minden cég a 3-14 éves korosztályt célozza meg. Azt nem mondom, hogy ez jó dolog, de el kell viselni. A Star Wars körüli birodalom sem most kezdôdött: 1977 óta $4.5 millárdot hoztak a Star Wars cuccok. Ennek ellenére szerintem sem szabadott volna Lucas-nak ennyire "eladnia" magát.
(Egy dolgon azért én is kiakadtam kicsit: még májusban láttam elôször a filmet, a Famous Players-nél (kanadai cég), majd két hét múlva a Cineplex Odeon-nal: az elsônél Pepsi-t kapsz, a 2.-nál Coke-ot. Namost, a Cineplex-ben a TPM elôtt
-Two Coke please!
Kiszolgáló:
- Sorry, we have just Pepsi! -> idôlegesen ott is alávetették magukat...
(Egyébként nekem édesmindegy, melyik)
|
|