ardemaran Creative Commons License 1999.09.25 0 0 topiknyitó
Hát ezt nem állhatom meg szó nélkül még egy nullázást is megér. A jakupcsek témába már megírtam, de ez annyira dühít most, mint ide lacháza.

Komolyan elhiszi valaki, hogy bármennyire is reprezentatív a Medián a rádiókutatásával? Komolyan elhiszitek, hogy a Tilos a legnépszerubb? Leghallgatottabb? Nektek otthon, autóban, munkahelyen, titkos kefélohelyen tényleg az van behangolva?
Egyáltalán, hol fogható az mondjuk Miskolcon vagy Szexárdon? És kik azok?

Tudom, az én tudatlanságom és ostoba (Sláger, Kossuth) ízlésem konzervatív és elmaradott, nade mindennek van határa...

Ha a MEDIÁN Hann Endre doktor úrral ehhez a nevét adja, akkor csókoltatom a tükröt, amelybe reggelente a borostás képét a Bandi megnézi, ha látja a sok ön szembeköpéstol.

Továbbmegyek. Két dolog lehetséges.
Egy. Nem kell komolyan venni, csak játék az egész, mondhatja a moderátor.
Akkor HOGY A BÚBÁNATBA KERÜL A MEDIÁN INGYENREKLÁMKÉNT MELLÉ?

Ketto. Komoly a dolog, és a Medián tényleg így gondolja. AKKOR HOGY A BÚBÁNATBAN ALAPOZ MEDIÁN MESTER MEG EGY KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁST?

Hát így születnek a napilapok politikai közvéleménykutatásai is?

Tisztelt medián, miért vagyunk átverve, és miért pont mi, ártatlan éjjeli szörfölok?
Vagy miért nem írják oda, hogy ez csak játék, nem komoly, mert a Tilos hallgatók az úttöro riadóláncon mozgósitják egymást és a munkahelyrol ahol semmi sem drága, mint megszállott güzük, nyomják a Tilos pöttyét?

Na most ennyit.
Csókoltatom a mediánt és a moderátort is, lehet lenullázni. Ennyit ér, lehet.

Ardemaran Calargiss