Dehogy kell durva pontosság, amúgy térkép sem nagyon. Turistáskodni most a Locusokkal próbálkozom, de megnéztem ezt is, amit ajánlasz. Most van egy Geotracker nevezetű, amit leszedtem és az kb. megfelel a célra. Pontosság érdekes, gondolom a telefon ilyen, hogy belemegyünk a Dunába. Geko azért jutott eszembe mert célcucc, ilyen fasza esős időben is egyszerűbb nyomkodni, vagy mittomén.
Ez is egyszerű, de azért rá kellett jönnöm, hogy ha új térképalapot csinálok, akkor előző még kijelölve marad, meg egy idő után érdekes, hogy mindig kiexportálja kártyára az összes tracket, aztán nekem mennyivel jobb volt más alkalmazás aminél egyből volt BT megosztás, átpattant a laptopra. Bár ezekkel együtt tudok élni. Előzőle a Google cucca volt, de az ugye évekkel ezelőtt megszűnt.
Itt legfeljebb már tudom, hogy nem mentünk bele a Dunába:
Szóval ilyesmikre kell. És a következő az, hogy asszony néha nem véletlenül aggódik, előző GPSes proggi emailban küldött egy linket koordinátával, hogy "itt vagyunk". Most ezeket túrom még, szóval telefon mindenképp kell babrálnom.