Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.25 0 0 3104
Na nézzük csak...
Jar Jar király, ellenben Maul nekem annyira nem jött be. Türelmetlen, méghozzá nagyon, amolyan ígéretes kezdő. Bukása szerintem nyilvánvaló volt.
A Naboo vadászok azért királyok, amolyan luxusgépek... és a harci droidok, kicsik, nagyok, repülők, valamint a leszállóegységeik szerintem nagyon jók. A tank is. A pod racer-ek is. Szóval szinte minden :)

Mellesleg az meg pod race, különbség van a kettő között, javasolt egy angol szótár :)
Bib Fortuna az, olvastam valahol hogy egy ILM-es srácot nyomtak be amikor hirtelen kellett :)
Zene: nekem most szólt xedszerre mp3-ban... Szerintem isten jó még az a téma, amikor a droidsereg landol, a temetés, a sith-ek pontosabban Sidious témája, azok a zenék amelyek a másik két TV reklmám alatt mennek (Amidala és Qui-Gon), valamint Anakin témája - ahogy az Imperial March beúszik a dallam végén.... isten ez a Williams :)

Na most eszembe jutott még egy király dolog. Akik lemaradtak a díszbemutatóról, volt ott werkfilm vetítés, asszem a Lynn's diary.
A "Bad droid karma" rész szól az R2-es ügyről, és hát fenomenálisan jót szórakoztunk rajta!!! Nem akarok lelőni semmit, akimég nem látta nézze meg hamar!
Ehhez kapcsolódik, hogy egy csomó jelenetben Artoo-t utólag kompozitálták be egy ILM-es elmondása szerint. hát a második megnézésen próbáltam rohadtul figyelni, de nem vettem észre!

Ja, látta valaki az Enterprise űrhajót, pl. ds9? Állítólag benne van az is...

Előzmény: greg5 (3099)