greg5 Creative Commons License 1999.09.24 0 0 3099
Na akkor most en is beleszolnek ismet ebbe a StarWars forumba, es elmondom velemenyemet az uj filmrol, mint eddigi hatalmas rajongo...
Legalabb olyan reszletesen ki van dolgozva mint barmalyik masik 3 resz, ertem ezalatt a sok fura szereplot, robotokat, urjarganyokat, kulonbozo eszkozoket, DE: meg sem kozeliti egyik karakter, ill urjajo ill akarmi az elozoeket. Hol van olyan poenos, tokjo jargany, mint mondjuk a birodalmi lepegeto, vagy a csillagrombolo, vagy mondjuk a sima tie fighter? sehol Hol van olyan egyedi es poenos karakter, mint Vader, Palpetin, ill Solo volt? SEHOL, ES EZ ITT A BAJ. Alegeslegeslegeslegjobb karaktert, Mault mert kellett olyan kevesszer szerepeltetni?? mert konyorgom? Olyan jofej hogy csak na! Es mert olte meg Lucas? Szemetlada... ki van helyette? Jar-Jar...
A tortenet sem tul jo finoman fogalmazva... Persze vannak benne szupi reszek, mint a Podracer, vagy a fenykardparbaj. De ezek a legrovidebbek sajnos. Raadasul a fenykardos teljesen szetvan vagdalva. A poenok izles kerdese, szerintem tok jok voltak, mint peldaul amikor Boba Fett felebreszti Jabbat a verseny vegen :))
A zene is nagyon atlagos lett, egyetlen igazan jo a mar reg ismert duel, az osszes tobbi nagyon jellegtelen. Az eredeti csillagok haborujaban nagyon sok jo, jellegzetes zene volt, amikre a film utan is emlezel, de itt...
Ezektol eltekintve persze tetszett a film de sokkal tobbet vartam tole. Es igazabol arra ebresztett ra hogy milyen elkepesztoen jo a masik 3 epizod...

Es most lenne egy csendes kerdesem: lehet hogy nagyon felreertettem, de az a ket leny, akik vezetesevel blokad ala vonjak a bolygot, ugye Palpetinnel beszel horogrammon keresztul?? aki ugye szenatustag, es eppen az elnoki posztra palyazik, es kozben teljes titokban jedilovag is??
Ha igen, akkor mert nem erzi rajta senki?? Amikor Maul leszallt a Tattuiinra, Qui gon egybol megerezte. Yoda meg nemerzi, amikor 5 metere van tole?? ( a vegen) Jo lenne ha valaszolnatok

Udv>

Greg5

Azert holnap megnezem meg1szer Corvin Korda kozeprol...