Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.24 0 0 3086
A repülő járművek a királynő hajója fölött:
A forgalom nem lehet véletlen, hiszen Mos Espa _űrkikötő_ mellé szállnak le, tehát könnyedén lehet onnan elszálló és oda tartó járműveket látni, és valószínűleg max. 1-5 kilométerre landoltak az űrkikötőtől, mert az odautat gyalog tették meg, de órákig feltehetőleg nem akartak kutyagolni, plusz Artu is velük volt, "aki" köztudomásúlag nem egy sprinter.

Más: valamikor réges-régen (augusztus elején?) már megírtam az Antilles-ekről, hogy ők a galaxis Kovácsai, mert három is akad belőlük és láthatóan nem rokonok, mint a Skywalkerek (egyébként ha már angol nevekről esett szó, akkor Biggs vezetékneve is angolul értelmes): C-3PO-ék gazdája a Tantive IV-ról, Colton Raymus Antilles kapitány, Wedge Antilles a Lázadók vadászpilótája és a mostani részben a kancellárjelölt (Bail Antilles), aki lehet, hogy azonos Leia későbbi nevelőapjával.

Hahó, second! Tudtam, hogy a hang miatt fogsz piszkálódni. Ez a kérdés már annyira lerágott csont, hogy a kutya sem venné a szájába. Ez van, ha nem tetszik, akkor nézd füldugókkal az űrcsatákat. Az ittlévők szerintem mind tudják, hogy hang nem hallik odakünn, de mégis milyen állati jó, mikor berobban egy TIE hangja! Kár lett volna kihagyni! Ha ennyire kukcos vagy, akkor inkább arra válaszolj, hogyan lehet pl. egy koherens energia/fénysugarat kb. 1-1,5 méteres hosszban generálni (hogy ne érjen tovább) és fenntartani, plusz olyan, szilárdtestekre jellemző tulajdonságokkal ellátni, amelyek miatt egyik kéve nem tud a másikon áthatolni (amikor két kard összecsap)! Csak költői volt a kérdés, nem várok választ.:))

Kedves science, hátha segít valamit ez a szakdolgozatodban (köszönd Bateman-nek a hivatkozást) - szerintem sokat fog: Rober Brown: Myth in Star Wars Aztán ha felhasználod, nehogy elfelejts Brown barátunkra hivatkozni a jegyzeteknél és a bibliográfiában!

Előzmény: Kojak (3074)