manta66 Creative Commons License 2021.01.10 0 0 63950

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy meddig kell a case-t megnyitni, ha nem érkezett meg a csomagom Angliából?

Az ebay ugye 30napot ír a becsült szállítási határidő után, de több helyen azt olvasom, hogy a PayPal meg valami 45 napot ad a vársárlástól. Kell figyelnem mindkettőre?

Nem akarok túl korán feszültséget, mert eléggé összejött minden odaát a múlt év végén, de nem szívesen nyelném be a veszteséget.

Dec15-én postázta is az eladó, 17-én a Royal Mail át is adta GSP szállításnak, kaptam is a DPD-től értesítést, de nem vették át a csomagot, csak megkapták az adatokat.

Az eladót kérdeztem, nem ment vissza hozzá  a csomag, de dec17-óta nem történt semmi változás. A Royal Mail kézbesítettnek tekinti, mossa kezeit, a DPD meg még nem vette át, szintén nem látnak semmit. Kezdek attól tartani, hogy nem fog megjönni...

Egy másik kérdés: Jól gondolom, hogy mivel jan 04 után érkezik a csomag (ha ideér egyáltalán), simán rávágják az ÁFA-t, attól függetlenül, hogy ennek még tavaly meg kellett volna érkeznie ÁFA mentesen?