R. Scherbotsky Creative Commons License 2021.01.07 0 0 118448

Tegnap egy üres negyedórámban megpróbáltam a helyedbe képzelni magam és nekem is pont ezeket dobta ki a gép.
(mínusz a Touran, mert zsigeri ellenszenv él bennem a VAG-csoport és termékei iránt. Ha ezen túl tudom tenni magam, akkor a szíjas 1.4 TSi-kre már alig van panasz, asszem '13-as modellévtöl kifaszázták öket. A Fordot se szeretem, de én is számításba venném öket - múlt héten majdnem vettem egy Fiestát :) A Grand C-Maxböl van a bevált PSA-dízeles, Galaxy meg S-Max csak Ford-dízellel van, azoknak régebben nem volt jó híre, nem tudom, azóta milyen van nekik. Az Opelre kicsit nagyobb rálátásom van, hát... Zafirából én egy 1.8-as szívót vennék talán, ha nagyon jó vétel jönne szembe.
Szerintem ebben a hétüléses egyterü müfajban a franciák mennek elöl, föleg ha számít, hogy legyen valami stílusa/hangulata is a járgánynak. Ha nem számít, akkor meg lehet akár Mitsubishi Grandis is.
Miért baj, hogy a Freemont csak EU5-ös motorral van? Szerintem egyáltalán nem gond, ha egy dízelnek nem 82 fokon kell járnia.

Előzmény: bojo (118447)