Hát nem gondoltam volna amikor ezt a topicot nyitottam (1999-01-12 20:21:00), amely azóta is az első ( és utolsó ) azok sorában amelyekkel ezt tettem ( vagyis igazság szerint a második, hiszen az első SW topic olyan 100 hozzászólással megsemmisült a januári vészben ), hogy el fogja érni a 3000. hozzászólást.
Akkor még igazság szerint nem tudtuk, hogy mi lesz pontosan a film címe ( legalábbis megerősítve nem volt ) és folyamatosan jöttek az infok. Szerintem kishazánkban először itt lehetett megtudni, hogy mi lesz valószínüleg a kezdő szövege a filmnek és mit tesz isten az is lett :))))
Először idéztünk részleteket a még meg sem jelent könyvből a Sithek történetéről és remélem sokak általunk ( általam ) tudtak meg sok érdekességet a filmről amelyeknek nagy része ( 99%, mert néha az 1% győzött ) igaznak bizonyult.
Tehát remélem a nem kevés SW rajongó jól érezte ( érzi ) magát ha ezeket a sorokat olvassa és nem titkolt álmom szerint elérjük a 4000-et is ( egyszer, talán ).
És nem utolsósorban az All Time Index listán ez a topic a 6. ( 1999.09.23. )
ÖRÜLÜNK :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))