Egy bejegyzés a következő tartalommal jelent meg, még karácsony előtt:
"Tavaly októberben Old Eye hozott egy egyszemélyi döntést és azt minden tájékoztatás nélkül, azonnal végre is hajtotta.
Megvetem érte és mindazokat, akik ezt követően szó nélkül, jóváhagyólag asszisztáltak ehhez. (De mit lehet várni onnan, ahol egy vezető tisztségviselő gratulált ahhoz, hogy a kérdések megválaszolatlanok maradtak, majd buzdított is erre?)
S ha már így van, akkor valószínűleg a felméréseimre se tart igényt ez az öncélú, belterjes társaság.
Pedig lenne mit sürgősen felmérni, csak itt a megyében is. (Áldoztam is volna rá.) De hát még arra nézve sem volt senkinek hiányérzete, amit tavaly október óta nem tudtam feltölteni.
Van még néhány aktív közreműködő, de már rég nem országos kiterjedésű tevékenységgel.
Köszönjétek magatoknak azt, amit 2014. év végén megjósoltam és szinte teljes mértékben megvalósult.
Így az ünnep előtti napon nem kívánok rosszat a TuHu hajdani és még meglévő tagjainak. De nem sajnálnám egyikőtöket sem, ha ugyanúgy vagy a velem történtekhez hasonló megaláztatásban lenne részetek.
Az eszközeimet megtartom, a többit lebarnítom.
Bitoroljátok csak tovább a munkám eredményeit."
A gyakorlat ugye az, hogy az adott helyen minden válasz, reagálás nélkül marad, de ...
De a kíváncsiság csak rávette az egyik "hódolómat" (pedig írtam már neki, hogy nem megyek vele szobára), hogy a fenti szövegből egyetlen mondatot, a szokásos rosszindulattól vezérelve, átfogalmazza és a saját lapomon kommentárként elhelyezze.
Melyik nevedet írjam le, balfék?