Törölt nick Creative Commons License 2021.01.05 -1 2 2699

Ma meghallgattam a "kézivezérlés" podctastot. Annyira sok igazság volt abban, ami ott elhangzott, hogy már fájt.

- Miért ne tudhatná a szurkoló, hogy ki sérült, ki beteg, kivel van probléma? Ezt erősítették meg a műsorban is. Semmibe veszik a klub a saját

szurkolóit.

- Markussen, Tönnesen. Állítólag Borsos tudja, hogy mi a probléma velük, de nem volt hajlandó elmondani, amit tud. Persze ezt sem tudhatjuk.  

Csak megkellett nézni Tönnesen arcát a két nap alatt, és minden ott volt.

- Székely Marci. Ez a klub, és annak a bagázsnak a szégyene. Szimpatikus srác, és megtett minden az elmúlt két évben. Ide csábítottuk,

szerintem nem korrekt módon és a legfontosabb éveiből elvettek az illetékesek kettőt. Laci tényleg ennyire nem érzi, hogy ez mennyire gáz.

Miért nem lehetett nevezni 3 kapust a Paris ellen, és adni nekik néhány percet? Legfeljebb Markussen nem ült volna padon.  

Telnek a napok, megy a lapítás és ezzel együtt a túlélés. Szánalmas és undorító az egész. Senki nincs, aki felálljon és azt mondja igaz, ebben és ebben hibáztunk. Játszuk az eszünket, hogy kiállunk a meccsre vagy sem?! Milyen elnök az, aki ezt még el is mondja? Tényleg ennyire elszálltak maguktól? Bármennyire drukkoljon az ember egy csapatnak évtizedeken keresztül, ez az egész annyira gáz és vállalhatatlan. 

Én továbbra is azt mondom, tessék innen elmenni, de gyorsan. 

Előzmény: r.tonyo4 (2697)