Én ezt az egész cookie dolgot nem értem! Hogy' a fenébe kattan be egyáltalán első alkalommal. Miért nem láttam ezeket az idegesítő izéket mondjuk a nyáron? Azt hittem először, hogy valami olyasmi, hogy statisztikát csinál pl. a Medián (vagy melyik) számára, amelyik mondjuk az Index fölkérésére véleménykutat. De van olyan, amelyik azt mondja, hogy mindig csak a következő napi "él" vagy mi, aztán olyan mint a mesében az öregasszony meg a Halál, akinek mindig "holnap" kellene eljönnie az öregért. A Yahoo-n meg egyenesen azt állítják, hogy dec.31-ig ott fog szívózni.
Jól értem, amit itt lennebb ír vki, hogy ezekkel az izékkel valaki úgymond "ellenőriz/het/i, hogy valaki, aki a képernyő előtt ül valahol, az miket nézeget és miket mond? Mert ha igen, akkor ez valóban Big Brother :-((
Azt is írtátok, hogy valahogyan ki lehet "törölni" vagy valami fájlba "szerveződik" - ezt azért írom így, mert én, ugye, nem készítek ezeknek a ***nak fájt.
Segiccség! Mit lehet tenni, hogy ne legyen? Ne netezzem? Vissza a füstjelekhez és a levélküldönchöz?
Egy naaagyon hozzá nem értő
üdv,
Ghanima