caius Creative Commons License 1999.09.23 0 0 11
Nekem kbc. 3 hónapba telt, amíg összejött a céges telebank és telebankcenter (vagy mi a franc) szerződés, na meg a hozzátartozó kártya. Mindezt csak azért akartam, mert egy-egy rohadt TB átutalás miatt midig át kell bumlizni az egész városon. Mondták ugyan a sarki otöpöben, hogy onnan is lehetne utalni, de a számlavezető fiók viszont nem volt hajlandó se kiadni, se átutalni az aláírás mintámat. Mutatták ugyan a sarki fiókban, hogy ott van nekik 2 mázsa ugyan ilyen esetük, számlavezető fiókom hajthatatlan maradt. (Csak tudnám mi a különbség otöpö és otöpö között?)
Mondták ugyan, hogy ne agonizáljak mer nem soká az aláírás is átmegy a hálózatukon, és akkor aztán akár Csempeszkopácsról is, de aztán meg azt mondták, hogy mégse tud átmenni.
Na jó, legyen telebankpontcenter istennyila. Hogy mért kellet ugyanannak az otöpönek még három szerződésben leírnom ugyanazokat az adatokat, amiket már évek óta úgyis tud azt nem értem, de lehet hogy keresztkérdésnek szánták, hátha belezavarodok és mindent bevallok. Akkor még mindig nem értettem minek az egészhez a kártya. (Legalább telefon kártyát adtak volna, ha már telebank:)).
Nem baj, mondták ez kíméli a készpénzt. 4000 helyen lehet vele vásárolni meg minden. Na, vásárlós helyet, ahol elfogadnák, még egyet se találtam. Viszont egyeszer, amikor pénzt akartam felvenni vele, körberohantam a fél várost, de minden átm kiköpte, hogy fúj ez itt nem jó. Erre berohantam egy otöpö fiókba, mert már kezdtem pánikolni. Na ott meg mindenki összeszaladt, hogy hát ez meg milyen kártya, mert ők még ilyet nem láttak. Mondtak, hogy nem is fognak, csak adják ide gyorsan a pénzem és leteszem a nagyesküt, hogy lehúzom otthon a vécében a kártyájukat. Na ennyit hamarjában az otöpöről. Csak úgy spontán ami eszembe jutott.
Előzmény: vbali (8)