Csehov doktor Creative Commons License 2020.12.29 0 1 2636

Sajnos ennél demoralizálóbb módon szerintem összességében nem kaphattunk volna ki... Mindkétszer közel voltunk, először menny és pokol, másodjára apró hibákon, kihagyásokon ment el, pedig több odafigyeléssel és koncentrációval a bronz is meglehetett volna szerintem. És mindkétszer közel voltunk... ennél rosszabbul a két meccset lelki szempontból szerintem nem lehetett lehozni.

Érdekes látni, hogy a problémák, amikre most rávilágítotok, illetve a két meccs megmutatott, kicsit egybecsengenek a Szeged gondjaival, Pastor edzői dolgaival is (makacs ragaszkodás, megújulás hiánya...)

Én egyelőre nem venném Davis fejét egyáltalán, máskor jól meccsel, jó taktikával. Hagynék még neki időt, hisz még van egy fél év, nyárra ismét odaérhetünk megint, és jobb formaidőzítéssel alaposabb felkészüléssel meg lehet csinálni (szerintem ez is el lett rontva, és a Szeged ellen jött ki a csúcsforma). És azt ne feledjétek, hogy ha Davist most elkülditek valakit hozni is kell helyette... Most nincs mozdítható top edző szerintem. De ha úgy alakulna, ti kit látnátok szívesen? - elsősorban azoktól kérdezem, akik elküldenék (meglep, mennyien vagytok)