druss42 Creative Commons License 1999.09.20 0 0 2849
hali

gem bocs , de nem tudtam kideriteni egyertelmuen , de vegul igy is kiderult , hogy te voltal :) En meg midig azt mondom , egyszeruen nem volt idejuk felkesziteni a hajokat a csatara .Szerintem eloszor eszukbe se jutott , hogy kis vadaszokkal tamadjanak meg egy urallomast, csak R2D2 elemzese utan. Egyebkent en valahogy ugy erzem , nem allnak tolunk olyan messze technikai szinvonalban , mindenbol jobbjuk van , de nincs vagy legalabbis nagyon keves , amit mai esszel ne lehetne tudomanyosan (persze altudomanyosan :)) megmagyarazni (lehet ez most nem volt valami ertheto, szoval valami olyasmi , hogy ma nem tudnank megcsinalni , de elkepzelheto a dolog) mindenesetre Mirol is vitazunk ? :))))))))))))
Egyebkent a Phalanx agyu az kegyetlen , van egy kepem egy konyvben amikor eppen lo , uhhh .

Valaki idezte valahonnan, hogy Boba Fett meg fogja olni Jar-Jart .Hat szerintem ez nem igazan vallana Lucas bacsira , meg akkor sem , ha sok elborult szeretne ezt .En biztos nem orulnek neki.Nekem tetszett.

Zaira nekem is Darth Maul a kedvencem , es kicsit sajnalom , hogy keves szerepet kapott (de abban jo vol nagyon :)) Egye fene hozzak vissza a kov reszben (na ez nagyon sok embernek nem tetszene:)) , csak az a baj , hogy ha klonja lenne az mar nem o lenne , hameg osszereagasztanak :), az nekem is durva lenne .Ugyhogy szerintem nem fog tobbet szerepelni.

Mar tobben irtak az ajtonyitasi jelenetet , hat nekem az a kedvencem (nem veletlenul , Darth Maul csinalja :))

A Palpatin vs Sidious Tok jo , amikor eloszor lattam a filmet , akkor biztos voltam benne , hogy ugyan az , azota annyi minden olvastam errol , hogy teljesen elbizonytalanodtam .Jo kis csavar lenne , ha erre Lucas kitalalna valami logikusat , hogy pl miert nem ugyan az a ketto.

Dawe miert baj az , hogy Anakin droidokat eszkabal , kiskoromban en is csinaltam :) .Bemutatkozom Darth Druss42 vagyok :)

druss42