brömbi Creative Commons License 2020.12.29 0 0 48384

Vannak váltók is, amik megbillennek 20 éves korukra, igaz a mopedautókkal nem járunk Németországba. Egy robogó variátorhoz képest, meg talán tartósnak is tűnik. Azok ha szétperegnek, álltalában el is vannak adva..Fele ennyi kilométernél.Egy váltóhoz képest praktikus egyszerű. " Mint a facsipesz" .

Gyári szíj, és időben szénpersely csere. Én a peryelyt két évente kidobom, pedig használom eleget. Meg se várom hogy lötyögjön a tárcsa, azért van benne, hogy az kopjon.

Fejleszteni meg mindig lehet, akinek van hozzá tehetsége, szakértelme.

Egy olajcsere se olcsó, ha megveszem az" előírt"  5-50 es Mobil 1-et, olajszűrőt, légszűrőt. Én amikor tíz éve megvettem az Aixemet, olyan alkatrészek voltak beépítve, amit még életemben nem láttam.. Az olajszűrő se jött ki, se lánccal, se körmössel, de még pajszerrel sem. Előzőleg, nem hogy csak " tankolni meg olaj kellett bele "  De tán még az se. Ventillátor, hifi, meg seggmelegítő az lehetett benne, mert a barkácsolás nyomait észrevettem.

99 -es a kocsi, de most már azt mondom, csoda hogy még megy. Legtöbb fórumtársam úgy látom, hogy fanitikus, és szerwti a járművét. Valószínűleg ezért vannak ezek még életben.

BUÉK   Köszönöm az egész éves segítséget.