PeterBond Creative Commons License 2020.12.28 -1 0 2504

Ha az előző fórumon tapasztalható személyeskedésre gondolsz akkor igaz, szerencsére még olyan mértékű személyeskedés nincs mint ami ott megszokott volt (bár a klubelnök beszédstílusát szerintem volt olyan aki - még ha a kritika szerintem is jogos - nem szalonképesen kritizálta).

Másrészt olyan információt írt be valaki, ami a sérültekre vonatkozik (és ha mondjuk a kieliek fülébe jutott?). Nyilván nem véletlenül nem tette közzé a klub.

Harmadrészt rengeteg olyan károgás volt ami nem volt semmivel sem alátámasztva. (pl. valaki addig ment, hogy nem sportszakmai alapon történtek a hosszabbítások. Hát akkor milyen alapon? Mik azok a sportszakmai szempontok amik szerint pl. Mahé egyértelműen szerződéshosszabbítást érdemel? Lehet, hogy igen, nem tudom, de én nem látom mi olyat tett le az elmúlt 3 évben az asztalra ami alapján ezt így kerek perec ki lehet jelenteni.)

Szerintem is arra való egy fórum, hogy lehessen szabadon beszélgetni témákról, legyen az pozitív vagy negatív, de egy nívót jó lenne tartani és legalább addig eljutni, hogy ha kritizálok valamit leírom, hogy mire alapozom és mik az alternatívák.

Előzmény: Thor. (2496)