Arrol van só, hogy...
Megnéztem, vagy meghalgattam egy szemészeti szaktanácsadást a rádióban, azt hiszem, és azóta nem írok a fórumra.
Azon kivül, benézek, megnézem milyen nickek vannak, s ha nem tetszenek, vagy ha nagyon nem tetszenek, szintén nem írok a fórumra. De az első ok, az hogy a szemem..
A nickeket illetően, én csinálom wudúból a fórumra a nickeket 1995- ből, ezért van egy csomó ilyen összefüggéstelenül meggondolatlan, fantáziátlan nick..
Anno, '95 nem voltam egészen totál, ezért tudtam wudúzni is. Normális ember nem wudúz..Nem azért nem mert nem keresztényi szokás, azért is, de nem is tudsz wudúzni ha nem vagy bekattanva eléggé.
Megnézem, s ha nem tetszenek a nikckek, - SZTRÁJK! Sztrájkot hirdetek magam ellen. Ide, a Senki szigetére lehet irogatni, úgyse olvassa Senki. De itt, az Irodalmi fórumrészben is megvannak bolygatva az elmék, nem is annyira az elmék, csak a külalak, de problémának még ez is pont elég, okos elég , hogy nem csak nagyanyó, háziasszony, sokunokás szupegagyi nagyi..és ezeken kívűl is van jó pár, ezek a legkirívóbbak...
Szóval mindez enyhén abnormális.