netizen
1999.09.19
|
|
0 0
152
|
OFF:
Te, netizen, már valahol kérdeztem, de nem jött rá válasz:
Most savanyú a szôlô, vagy Te a zsigereidbôl utálod a Mac-et, meg azokat, akik azt használják, vagy egy rossz gyermekkori trauma (A Gyilkos Géhármak c film.) áll a dolog mögött, esetleg csak a fogcsikorgatás a hobbid, neadjisten kényszeres acsarkodó vagy? Ez az állandó fikázás minden pozitív megnyilvánulás nélkül már betegesnek tűnik. Nem akarlak bántani, csak nem értem az indokaidat.
Fargo bacsi, olvasd el a beszólásodat és elemzd ki jó? Aztán olvasd el azt amire válaszoltál és elemezd annak a hangnemét. Mindezek után olvasd végig ue. topicban az én hozzászólásaimat és a teáltalad adott válaszokat, lécci.
Én pont úgylátom hogy te vagy a Macuser Árjafaj képviselője aki szivesen Dunába lövetnéd azokat akik a PC-n dolgoznak...
Mind2 platformnak vannak előnyei és hátrányai. Informatikai szempontból nézve a Win9x/NT/2000 modernebb, elenben minőségileg szarabb.. Na bumm. Azért azt is látni kell, hogy a 7.5.1-es MACOS óta nálatok is volt jelentős romlás a megbízhatóságban. Én szépen meg fogom várni a UNIX alapú MAC OS X-et mer annak már télleg oprendszer szaga van...
Más: melóhelyen keresztplatformos szoftverfejlesztést Végzek SUN Ultrasparc gépen. Otthon tartok PC-t elsősorban hobbicélból. Te lehetám hogy nem én vagyok a hülye, hogy valamiért nem akarok 3-9x annyit kifizetni, hamár egyszer úgyis ez a szakmám. Én életben tudok tartani egy PC-t is megbízhatóan és mint írtam régebben, nekem nem ér meg 300000Ft-ot a plug in-get connected...
Állandóan azzal jössz hogy a MAC mindenben evidensen jobb... Én meg úgy látom hogy ez csupán arról szól, hogy mivel neked mindenért 3x-9x többet kell fizetned, ezzel a dumával racionalizálod az egész mögött levő kognitív disszonanciát..
|
|