Kedves Qtyi,
nem nagyon értem miért éppen most csaholsz. Egyrészt nem kérdeztél, másrészt ez már csak az utószó.
Hogy aTörzsasztal milyen fórum? Ilyen. Feltehetően emberek írogatnak, nem a saját nevükön, errefelé ez a játékszabály, ha nem tetszik, át lehet sétálni másik játéktáblára. Ha valakinek éppen olyan kedve van, szorítkozhat a tényekre, ha meg másmilyen, betűkbe préselheti az érzelmeit. Vagy elegyíti a kettőt. Mer itt még azt is lehet. Ettől jó. Az anonímitás nem arctalanságot, esetleg jellemtelenséget jelent- a Törzsasztal társasága nickekből áll össze. Ha meg akarod mutatni magad, vagy látni akarod a többieket menj el egy találkozóra. Tegnap én is elmentem, most meg nem tudok jóízűen iszapbirkózni Gyötörrel...
Ne keverd ide az újságírókat. Az egy szakma, ez egy időtöltés. Az újságíró jobbára nem "névtelenítheti" magát, mert a hitelét veszti. Őt olykor azért fizetik, hogy a saját f@rkával verje a csalánt, mi megengedhetjük magunknak, hogy a nickünk tegye meg helyettünk. Frászt tudok kapni a "nickük mögé bújt gyalázkodók" kifejezéstől. Ez egyfajta maszkabál. Kötelező a jelmez, az már egyéni döntés kérdése, hogy a koronás fők királyi méltósággal közelekednek-e, a a bohócok a hülyeség melyik fokán helyezkednek el, s a kutyák mennyire harapósak.
A többieknek meg azt javaslom, hősiességből ne adják meg az adataikat, vannak köztünk kiszámíthatatlan fél- vagy egész bolondok is, néhányan mesélhetnének.
A topic egy szőnyeg, mi szőjük hozzászólásonként. Hogy miről szól? Rólunk-leginkább.
Az ítélje meg a szerkesztőség, hogy tönrevágtuk-e a topicot, meg kell mondjam, csalódnék, ha így gondolnák, mert akkor nem ismerik saját törzsközönségüket. A kérdések amúgy is szerkesztett formájában járják a hivatalos útjukat, ha meg az eredeti topic is eljutott a címzetthez, ajvé, legalább valaki tükröt tartott, ha az egy kissé görbe is.