CrepOne
2020.12.20
|
|
0 0
16818
|
Urak.
A kesztyűtartó mögött lévő kis motor ugyebár a befújt levegőért felel. Az bontható a komplett műszerfal kioperálása nélkül is? Nem klímás az autó. Kb 2 hete vettem észre, hogy sz*rabb úton eléggé kopog. Álló helyben finoman lábbal megkopogtatva azonos a hang, azért gondolom, hogy ott van valami gebasz. Olyan, mintha lenne kb 5 db villáskulcs a kesztyűtartóban 1-1 bukkanónál, pedig már kipakoltam mindent. Leszedtem a felső burkolatot is, ahol a légzsák lenne, illetve a kesztyűtartó ajtaját is, nem-e az kopog.. de nem.
Más találkozott már ilyennel? Bármi ötlet, hol kezdjek neki? Lehet, hogy valami eltörött odabent, de sajnos elég kicsi a hely ott. Szétszedném átnézni. Picit kézzel megmozgatva nem észlelni semmit, nem lötyög, nincsenek fellazulva a csavarok. valami belül lehet. Normál esetben nincs hangja..rosszabb minőségű úton viszont valami mintha kopogna..picit fémes hangon. Arra is gondoltam ,hogy a műszerfal mögött húzódó merevítő "cső"-höz ütődik oda valami olyankor.
Jobb 1-be átülve, lábbal picit megnyomva alulról, menet közben mintha kevésbé, avagy nagyon halkan jelentkezne ez a "kopogás" |
|