Nem tudom mekkora keretet terveznek jövőre, de én nem vágnék neki még egy szezonnak 20 fővel.Az anyagiak is kérdésesek ebből a szempontból. A Seha ligában, ha marad ez a lebonyolítás, hogy a Veszprémnek csak később kell becsatlakozni, nem is indokolt ez a létszám.
Kapuban Corrales és Cupara élvezi a bizalmat, Székely helyében nem fogadnék el semmilyen hosszabbítási lehetőséget...,beugró szerepkörben ott lesz Palasics.
Tönnesent elengedném, ott Ilicset kölcsönadnám és sérülés esetén visszahoznám. Yahia, Maqueda kettős megoldja azt a pozíciót, oda Maqueda helyett pár éven belül Máthé Dominiket látnám szívesen.
Beállóban egyik beálló sincs benne a top3-ban, ha a támadás védekezést nézzük. Ott Bánhidit el tudnám képzelni valamelyikük helyett.
Irányítóban én egy támadás - védekezésben is használható játékost tudnék elképzelni. ( pl. : Ahmed Hesham, Goran Johannessen) Lauge, Mahe, Nenadic, Lékai hosszú távon nem megoldás. Lékai, Nenadic a kora miatt, Mahé felé a bizalmat nem érzem, Laugénak a térdei kérdésesek mennyit bírnak.
Balátlövőben Szita, Ligetvári, Borozan jól kiegészítené egymást hosszú távon.
A széleket nem bántanám,de figyelemmel követném a feltörekvő tehetségeket. (pl. Alexander Blonz)