pseudo-Márk befejezés - feltámadva
- Másnap, pontosabban hétfő reggel támadt fel Jézus, és először Mária Magdalénának (akiből 7 ördögöt űzött ki) jelent meg.
- MM ment és elmondta a többi hívőnek. Azok meg nem hitték el.
- Erre JK alakváltva megjelent kettőnek "útközben, mikor a mezőre mennek vala."
- Ezek is mentek és elmondták a többieknek. Ezeknek sem hitték el.
- "Azután, mikor asztalnál ülnek vala" megjelent a Tizenegynek, és jól lehordta őket hogy nem hitték el a fentieket. Most pedig húzzanak ki evangelizálni, és "Aki hiszen és megkeresztelkedik, idvezül; aki pedig nem hiszen, elkárhozik." Mert Jézus "szeret" téged. Megjegyzem, ha a legközelebbi tanítványai sem hitték el a szóbeszédet, milyen alapon várja el azt vadidegenektől? #JézusEgySzemét
- A keresztények az alábbiakról ismerhetőek föl:
a) "ördögöket űznek"
b) "új nyelveken szólnak"
c) "Kígyókat vesznek föl"
d) "ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik" - NE PRÓBÁLJÁTOK KI, ILYEN NINCS, BELEHALTOK, JÉZUS HAMIS PRÓFÉTA, ÉS A BIBLIÁT TILOS KISKORÚ KEZÉBE ADNI!
e) "betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak" - a betegek, vagy a szektatagok? Végülis mindegy, ez se fog megtörténni, maximum elkapják a betegségeket!
- Ez után "felviteték a mennybe, és üle az Istennek jobbjára." A hívek meg elmentek evanglizálni.
Btw, észrevettétek hogy végül nem találkoztak a Tanítványok és JK Galileában? #JézusHamisPróféta
Máté befejezés - feltámadva
- Szóval a nők mentek megmondani a Tanítványoknak mi van. Ésakkor egy Random Jézus ugrott eléjük, mert betévedtek a Hosszú Fűbe: "Legyetek üdvözölve!" Azok meg rögtön a lábát kezdték ölelgetni. JK: Menjetek és mondjátok meg a Tanítványoknak hogy Galileában találkozunk. Tehát ez a közjáték hót fölösleges volt, semmi új infót nem adott, biztos leütésre fizették az írót.
- Eközben az őrség ment hogy lejelentsen a főpapoknak. A Vének rögtön tanácsot tartottak, és lefizették a sír őreit, hogy mondják azt, aludtak munka közben, és a Tanítványok lopták el közben a testet. Aggódni büntetés miatt nem kell, majd lezsírozzák a dolgot a helytartóval (is). Ezt hiszik a zsidó-zsidók mind a mai napig. Ami nem igaz, a judaisták úgy tartják, Jézust felakasztották ők maguk mint csalót és hamis prófétát és varázslót.
- A 11 elment Galileába "a hegyre, ahová Jézus rendelte vala őket." - igazából eddig szó nem volt hegyről. JK: "a hegyre, ahová Jézus rendelte vala őket." Tehát menjetek és tegyetek tanítvánnyá MINDENKIT!!! "és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig." - a fürdőben is, sőt, ott különösen!

Lukács befejezés - feltámadva
- Tehát az apostolok nem hittek az asszonyállatoknak. De Péter csak elment megnézni üres-e a sír.
- Két apostol meg ment még aznap Emmaus faluba, és az eseményekről beszélgettek. Egy Alakváltott Jézus termett előttük a Hosszú Fűből: Mi a gond haverok? Kleofás apostol: Nem hallottad mi történt? AJK: Nem, mi? Erre a két apostol elmesélt mindent. Erre az elhordta őket a sárga földig, és az Ószövetségről magyarázott. A fulhoz érve ment volna tovább, de a két apostol ottmarasztalta. Ahogy leültek kenyeret enni a fogadóban, felismerték, de akkor meg láthatlanná vált.
- Visszament erre a két apostol Jeruzsálembe, és ott találták a tizenyegy apostolt(?), meg a többi szektást, akik mondták, hogy JK megjelent Simonnak/Péternek! Erre ez a kettő is előadta a találkozását. Erre odament közéjük egy Random Jézus: "Békesség néktek!" Erre megijedtek, hogy szellem! Valaki hívja a szellemírtókat! JK: Hé, nyugi, van testem, nem szellem vagyok hanem zombi! Btw, van valami kajátok, éhes vagyok. Erre adtak neki "egy darab sült halat, és valami lépesmézet,"
- Megette, aztán telepatikusan babrált az elméjükkel hogy "értsék az írásokat." Aztán valamit a Dianetikából.
- Aztán meghagyta, hogy maradjanak Jeruzsálemben amíg nem kapnak szupererőt. Aztán Bethánia határában "felviteték a mennybe." Galileába itt se jutottak el.
János befejezés - feltámadva
- Hétfő este, mikor már bezárták az ajtókat a Tanítványok, mert rettegtek a zsidó-zsidóktól, JK átjött a falon és megállt a ház közepén: "Békesség néktek!" Azzal megmutogatta a kezeit és az oldalát.
- https://www.youtube.com/watch?v=hVpqxbddMsM
- Tamás, a Kettős amúgy nem volt ott. Többiek: "Láttuk az Urat." Tamás: "Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem." - azaz semmi mást nem követelt, mint ami bizonyítékot a többiek is megkaptak, tehát követeljük mi is!!!
- 8 nappal később fenti jelenet, csak most Tamás is ott. JK: "Hozd ide a te ujjadat és nézd meg az én kezeimet; és hozd ide a te kezedet, és bocsássad az én oldalamba: és ne légy hitetlen, hanem hívő." És lőn.
- JK: "Mivelhogy láttál engem, Tamás, hittél: boldogok, akik nem látnak és hisznek.'" - de milyen alapon támasztható ez az elvárás? Nem támasztható, és aki bizonyítékot kér, ezek szerint kötelesség megadni annak!
- "Sok más jelt is mívelt ugyan Jézus az ő tanítványai előtt, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben;", itt a vége fuss el véle!
Mármint oké, jön még az Apostolok Cselekedetei.