Wizzard Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2636
Kedves SSE!

Remélem, miután megnézed még jónéhányszor a filmet, azért változni fog a véleményed (nem negatív irányba...) Ahogy mondtad, erre meg van minden esélyed - a jegyeid számából és elosztásából ítélve...

Bár nem értem, mi a konkrét bajod a zenével, ha kifejtenéd bővebben? Szerintem pont akkor jó egy filmzene, ha szervesen beleépül a filmbe, nem lóg ki belőle és megtámogatja a cselekményt. Szerintem nem vagyok egyedül, aki úgy véli: ennél tökéletesebb zenei aláfestést, mint a Duel of the Fates nem lehetett volna kitalálni arra a jelenetre, amikor Qui-gon és Obi-wan legelőször találkoznak szembe Darth Maul-lal.

A naboo-i csillaghajó elűnéséről pedig csak annyit: ugyan azt a technikát használták erre, mint amit a Jedi-ben alkalmaztak, amikor a Felkelő Flotta elindul a Találkozópontről az Endor felé. Avval a különbséggel, hogy ott 1. lényegesen több hajó tünik el (jóval hosszabb ideig tart a folyamat, másrészt nem jobbról bal-fent irányában tűnnek el, hanem balról-jobbra. Az ember szeme általában az ilyen irányú mozgásokra jobban odafigyel, mint az ellentétesekre...

Üdv, Wizzard