Törölt nick
2020.12.18
|
|
0 0
53
|
Aki ezt a típust választja az számoljon a véleményemben leírt problémákkal! Sencor STM 6350 konyhai robotgép a SPAR-ba (1.- Ft híján) 80 ezerért árulták de egy 20%-s kupon beszámítással 55.999:- Ft-ért sikerült megvásárolnom. Őszintén szólva még ezt az árat sem érte meg mert eléggé gyenge minőségben gyártott termék. Sajnos az én hibám amiért nézem az anyag minőségét és keresem a hibát, gyenge pontjait de nem tudom elhanyagolni! A húsdaráló tengelye nem központos üt ver, a kése is eléggé silány. Inakos hús darálásával is nehezen birkózik meg! A keverőszár tengelyre felhelyezve kotyog, lóg mindegyik tartozéka. Az eddigi tapasztalataim szerint valószínűleg ez a része adja majd meg hamarabb magát mivel elég gyenge minőségű a stiftje is. 1000 W-os teljesítményéhez képest eléggé nyöszörögve jár. Néha azt gondolom, hogy lefog égni a motorja, de csak erős szaga volt szerencsére és melegszik! Csakis 1kg mennyiségre alkalmas dagasztásra, keverésre de valahogy még azt is nehezen teszi. Keményebb tészta dagasztásánál is nyöszörög. Apróra vágott gyümölcsökből készítettem ivólevet, azzal is kínlódott. Valótlant állítanék ha azt mondanám, hogy nem teszi a dolgát mert a hibáit leszámítva teszi! teszi mindaddig amig valami tönkre nem megy rajta idő előtt! Valószínűleg én vagyok az egyedüli aki nincs megelégedve ezzel a géppel és máris bánom amiért megvásároltam még így olcsóbban is! |
|