Hi!
Valószínűleg az lehet a baj, hogy ti a "sötét" alatt az értitek, hogy "rohadt szemetek, dögöljetek meg".
Én nem így értettem. Hanem úgy, hogy "nagyon sajnálom, hogy az emberek többsége csak úgy él a világban a szórakozásnak, miközben gyűlölködnek, káromkodnak stb."
És ilyen az emberiség.
És ha ilyennek tartom az emberiség nagy részét? Ki érzi sértve magát az emberiség nevében? Gyerünk, vitázzunk! Nyissunk egy topicot, legyen a címe: "Az emberiség lényegében gonosz és buta - sértve érzed magad az emberiség nevében?".
Nyissunk.
Pheniixx!
Mi az a szeretet? Az attól függ mi az igazság. Csak egy offtopic példa: ha van egy káromkodó ember, és az az igazság, hogy ez bűn, akkor az a szeretet, hogy megmondom neki: "ez bűn, változz meg".
Ha az az igazság, hogy ez nem bűn, akkor az a szeretet, hogy megnyugtatom: "nem bűn ám, csináld csak, nem ítéllek el."
Mindez azonban már offtopic.
És én is mondhatnám neked: valószínűleg még sokáig tart, míg a nézőpontod nem teljesen más lesz, mint az Övé.
Amúgy meg mit "vágtunk le" itt? Idézd, hogy mi volt gyűlölködő! Ha igazad lesz, megbánom és bocsánatot kérek.